.
De vragen...

• Wat doet Cash Converters?
• Wat kan ik bij Cash Converters kopen?
• Waar is Cash Converters gevestigd?
• Hoe gebeurt de aankoop?
• Test Cash Converters alle artikelen?

... en antwoorden

We kopen cash en verkopen de gebruikte artikelen met garantie aan particulieren in onze winkels die een stevige reputatie opgebouwd hebben.

Wat kan ik bij Cash Converters kopen ?

Bij ons vindt u alles: HIFI-materiaal, TV, video, kleine huishoudtoestellen, informatica, GSM's, gereedschap, muziek, juwelen, videocamera's, fototoestellen, sportartikelen, videospellen, ... allemaal artikelen in perfecte staat.

Waar is Cash Converters gevestigd ?

Momenteel beschikken wij over 7 winkels. Voor meer informatie over de adressen, telefoonnummers en openingstijden, klikt u op 'winkels'.

Hoe gebeurt de aankoop ?

Alles verloopt heel eenvoudig in een aangename, rustige omgeving. U biedt uw artikel aan, wij bekijken het samen en we komen een prijs overeen. Sommige toestellen moeten we eerst enkele uren testen. Maar anders krijgt u uw geld onmiddellijk en u komt gegarandeerd bij ons terug.

Test Cash Converters alle artikelen?

Ja, al onze producten worden bij de aankoop direct getest.

Wat gebeurt er met gestolen goederen ?
Ons personeel is speciaal opgeleid om gestolen voorwerpen op te sporen en bovendien worden al onze verkopen gefilmd en verbinden de klanten/verkopers zich schriftelijk door te bevestigen dat ze eigenaar zijn van het voorwerp; om problemen te vermijden, vragen wij ook altijd een identiteitskaart. 
Lees meer
Lees meer
..

• Wat gebeurt er met gestolen goederen?
• Hoelang duurt de test?
• Wat betekent buy back?
• Doet u ook biedingen via het internet?
• Kan ik ook via het internet kopen?

.Hoelang duurt de test ?

Normaliter duurt de tijd van de aankoop ongeveer 10 minuten, maar voor een hele reeks producten moeten er, om technische redenen, meer uitgebreide tests gedaan worden, zoals voor TV's en alle toestellen die op batterijen werken.

Wat betekent buy back ?

Dat is een terugkoopformule. Een unieke snelle en makkelijke service. U heeft voor een korte tijd geld nodig en u wilt één van uw producten verkopen met de mogelijkheid om het terug te kopen. U krijgt onmiddellijk uw geld. We slaan het gekochte materiaal gedurende maximum 28 dagen op, het wordt verpakt, zorgvuldig bewaard, bewaakt en verzekerd. Tijdens deze periode kunt alleen u het terugkopen tegen betaling van de verkoopprijs verhoogd met de opslagkosten.

Doet Cash Converters ook biedingen via het internet ?

Om vrij evidente redenen doen wij dat niet, want we moeten het voorwerp net als u kunnen zien, testen en dus schatten. Maar aarzel niet om langs te komen in één van onze winkels. Elke winkel bezit een eigen aankoopruimte met experts die de waarde van uw product kunnen schatten.

Kan ik ook via het internet kopen ?

We bieden veel producten aan op het internet, maar verkopen ze niet via het net. Indien u een product wenst te kopen, komt u gewoon naar de winkel waar het voorwerp zich bevindt. De winkels zijn bereid om het voor u te reserveren gedurende een korte periode.